ENDGAME



Klicka på bilden för att höra Rise Against's nya platta. Den är grym om ni frågar mig!

LÄPPSTIFT



Jag har redan ett svart och ett orange, men oj vad det hade suttit bra med ett beiget (?) också, måste dock spara inför sommarens planer. Festivaler, festivaler, festivaler och sedan nån till festival!

I'M NOT A BODY

336028-11-1266801803600_large

Den här tjejen (Kaja från Norge) måste vara den snyggaste tjejen någonsin! Tänk om man såg ut som henne.....

WEEKDAY, JEFFREY CAMPBELL LITA & DR. MARTENS


Någon som känner för att införskaffa en tidig födelsedagspresent?

DET HÄR MED RELIGION


LAST MAN STANDING


Bild: Olivia

På Midgård har nu Last man standing (en elimineringslek) snart varit igång en vecka och jag är ännu inte eliminerad! Kan detta år vara mitt år då jag får chansen att skina bland alla midgårdare? Kanske... vi får väl hoppas


FÖR ER MED SPOTIFY PREMIUM


Om ni har Spotify Premium tycker jag att ni ska kolla in Movits! nya album, de tre första låtarna är sköna, sen undrar man vad som egentligen hände. Men ja, lyssna på "Vad dom än säger" "Nah Nah Nah!" och "Sammy Davis Jr" (som man redan vet är grym men ändå).

MEGA-AS-JÄVLA-BAJS-TRIST BLOGG

Oj vad tråkig bloggen är, bristen på egna bilder är det som gör allt mega-as-jävla-bajs-trist här. Jag publicerar endast bilder från internet eller mina vänners bilder, vilket känns tråkigt, men jag har ju ingen kamera. Så vad ska man göra?


SO FOR ONCE IN MY LIFE, LET ME GET WHAT I WANT, LORD KNOWS IT WOULD BE THE FIRST TIME



The Smiths - Please please please let me get what I want

Typ en av världens finaste låtar. The Smiths visste hur man gjorde musik må jag då säga!

SPRICKOR BLEV HÅL I FASADEN

Tumblr_lcmtkamjt61qasxryo1_400_large


FÖR EN VECKA SEN





Såg det ut lite såhär, kul var det och fina Gaia som fyllde år på på tolvslaget fick tårta och alla sjöng för henne. Skön kväll!

ÄVENTYR





Hittade dessa bilder på Urban Outfitters hemsida och oj vad de får mig att vilja dra ut på äventyr, vara impulsiv, upptäcka nya platser och att bara få vara.

Hör av er om ni vill följa med på äventyr!

MARTINA "POTO GRANDE" CABELLO



Här har ni min vän Martina, hon har en stor rumpa som jag gillar att klämma på, hon är även väldigt kul-t att vara med. Särskilt då hon gör potatisbullar åt mig.
Martina har jag känt sedan andra årskurs i lågstadiet. Hon och jag var väldigt coola, coolaste i klassen till och med tror jag (förlåt Sandra, men du var inte så cool). Vi har varit med om många äventyr jag och Martina, såsom då vi lekte häst och då jag inte sprang nog fint enlig Martina och sen då jag skulle låta "håret flyga" men det gick ju inte så bra då jag knappt hade något hår ://////

Martina, du är fin, jag tycker om dig (särskilt din rumpa och potatisbullarna jag får) puss på dig!


KENZA ZOUITEN



Kenza har lyckats ännu en gång. Gud vad avis jag är, på hennes garderob och utseende. Tänk om man hade ekonomin att ha samma garderob, ja tänk bara...

KBRY LIX



Mina nya bågar från Tiger. Jag är ju allt från fin på bilden och kvallan är ju allt från bra, men kbry lix!

(Tog min passbild idag, där blev jag ännu fulare, jag älskar att vara ofotogenisk <3)

UMEÅ OPEN







Finns det nå mer att säga än att jag taggar som fan!? Åh vad bra allt kommer bli, livet leker

UTKAST

Jag brukar få komplimanger för mitt hår, mina bröst, haha typ det. Jag tycker det är obehagligt att att flyga flygplan, folkmassor, kallprat har samlat på all möjlig skit, stenar, kulor och sånt Ett band/artist jag inte klarar av att lyssna på är vet inte, börjar få mycket bredare musiksmak, men allt som har med death och metal brukar jag vara kritisk till Jag har en förmåga att fastna framför facebook när jag ska plugga Jag ångrar att försöker att inte ångra alltför mycket, allt händer av en anledning och är en erfarenhet, typ Jag glömmer aldrig när jag åkte till BCN Jag tror på att allt kommer lösa sig I smyg brukar jag ibland jag gör sakerna i smyg, för att ingen ska veta att jag gör det, så varför skriva ut det på bloggen då? På offentliga toaletter brukar jag inte göra så mycket, kanske kolla mig i spegeln? I min jackficka har jag alltid Någon/några nycklar Jag brukar kalla mig för oteknisk Det här året kommer jag fylla 18 Jag hoppas att jag en dag får mig en enhörning Jag stör mig på människor som inte har någon personlighet, som bara glider med Något av det sötaste jag vet är Olivia hihihi I telefonen svarar jag hallå? En låt som gör mig glad är Norrköping - Laakso En låt som kan få mig att gråta är Längesen en låt fick mig att bli riktigt ledsen/ gråta, är ganska glad nuförtiden, så vet inte Om jag är ensam hemma brukar jag prata med mig själv, sjunga, dansa, ja sånt där som alla andra gör På McDonalds beställer jag oftast äter inte på McDonalds Jag tycker jag är ganska duktig på att spåra, skratta, vara random Ibland undrar jag varför jag är som jag är Jag fick en “aha-upplevelse” när jag lärde mig PQ-formen Jag tycker inte om min förmåga att spåra, något jag (som sagt) är väldigt duktig på däremot Det dyraste jag har köpt är kommer inte ihåg, kanske mitt acne-linne? Ingen aning faktiskt Ett köp jag ångrar är något jag redan förträngt Jag tycker om människor som har snygg stil och som får mig att skratta Om jag såg en hundralapp på marken skulle jag plocka upp den och köpa något fint/ gott Jag ser upp till alla som lyckats uppfylla sina drömmar typ (oj vilken klyscha) Jag saknar Erica och sommaren, men snart är det vår!!!!!!!

RSS 2.0